Special guest op Boetzolderpop

Algemeen
Alsof het nog niet genoeg was, is aan het rijtje Dean Saunders, Christof (Michael Jackson song and lookalike), het Ierse Kyra, Marjolijn van Diepen en Crazy Pianos op de valreep ook nog eens een nieuwe naam aan het programma toegevoegd: Tesha (Tesh) Kelder.
Tot voor kort was ze onbekend maar sinds ze door radio 3FM als YouTubetalent van 2011 is uitgeroepen met haar mash up hit Van Killer Bee (van Anouk) en Born This Way (Lady Gaga) is het hard gegaan met de 17-jarige Noordwijkse.


Op vrijdag 30 december tijdens het Boetzolderpop festival zal de organisatie ook het onbekende talent uit de regio Katwijk de kans gaan geven om op het grote podium te staan. De organisatie heeft er namelijk altijd naar gestreefd om het onbekende talent uit de regio iets samen te laten doen met bekende artiest(en). Dit tot groot succes. Op deze manier komen ook de artiesten uit het cover circuit aan bod. Dit keer werd dit opgepakt door de crew van het programma “Rotation” van RTV Katwijk.  Ton Frissen werd benaderd, en al gauw werd het plan gevat om Marjolijn van Diepen en Tessa Kelder te volgen op de weg naar het grote podium. Hierbij werd er o.a. een bezoek gebracht aan het grootste artiesten bureau van Nederland. Op 2 Januari is dan ook te zien hoe deze weg is afgelegd door beide artiesten, en zal men ook een kijkje achter de schermen van het organiserende Jamming uit Katwijk te zien krijgen.
 
Tessa
Als baby was ze niet bij de piano weg te slaan,  als kleuter had ze de gewoonte om te zingen wat ze wilde zeggen en op 8-jarige leeftijd ging ze op keyboardles. 
Inmiddels is de 17-jarige Tessa Kelder uit Noordwijk in haar vrije tijd voornamelijk bezig met muziek, zingen en haar eigen nummers schrijven.
Ze speelt gitaar en piano, neemt alle songs zelf op en plaatst vele ervan op YouTube.

Dat Tessa zeer creatief en talentvol is, blijkt wel uit het feit dat ze dit voorjaar een persoonlijke uitnodiging heeft gekregen om aan The Voice Of Holland mee te doen, en hiervoor een kennismakingsgesprek bij Sony Music heeft gedaan. Ze wees de uitnodiging af om eerst haar schoolopleidingte voltooien.

3FM/YouTube
Door Radio 3FM werd ze tot het YouTube talent van 2011 uitgeroepen met haar mash-up van Lady Gaga’s ‘Born this Way’ en Anouk’s ‘Killer Bee’. En op 30 december staat ze als onbekend talent uit de Bollenstreek op het grote Boetzolderpop podium in Sporthal Cleijn Duin waar ze samen met Crazy Pianos zal optreden.
Tessa heeft een krachtige stem met een rauw randje en een sound waar je kippenvel van krijgt.
In de nabije toekomst gaat Nederland beslist meer van de ‘Janis Joplin van De Bollenstreek’  horen. Op de valreep heeft het organiserende Jamming Tessa nog weten te benaderen. Na een goed gesprek bij Tessa thuis werd voor organisator Ton Frissen wel duidelijk dat dit talent toch zeker niet mag ontbreken op deze avond. Het programma van Rotation heeft ook deze ontmoeting vastgelegd, een reportage die op 2 januari te zien zal zijn bij RTV Katwijk.

Artiesten
Verder zullen deze avond Dean Saunders, Marjolijn van Diepen, rocker van het eerste uur Blinde Ed en ChristOF de Michael Jackson song and look a like op het podium staan. Als een rode draad zullen de heren van Crazy Piano’s deze avond de boel nog eens extra op zijn kop gaan zetten. Een mooi gevarieerd programma dus, die zeker bijzonder zal gaan worden. De opening word verricht door de Ierse dansgroep “Kyra”. Wie River dance kent, zal zeker versteld gaan staan van deze act.

Oproep
De organisatie doet een dringende oproep aan het publiek om zoveel mogelijk met de fiets of lopend naar de sporthal te komen. We proberen hiermee enigszins de overlast van auto’s zoveel mogelijk te beperken. Ook raad de organisatie aan om al vroeg in de Sporthal aanwezig te zijn. De deuren zullen om 19:45 open gaan voor publiek. Tevens zal het programma om 20:00 aanvangen.


Kaartverkoop

Omdat er nu al grote belangstelling voor dit spektakel is, raadt de organisatie aan om de kaarten vooral in de voorverkoop te bestellen. Kaarten voor Boetzolderpop kosten 20 euro en zijn te koop bij Cafe Happy Dees (E.A Borgerstraat 25), Vis & Zo (Andreasplein), Juwelier Parlevliet (Badstraat). En verder online via de website: www.boetzolderpop.nl

Uit de krant