Geslaagde open sportmiddag bij BSO KOK kinderopvang

Algemeen
Buitenschoolse opvang “De Quickers” en “De Kameleonclub” van KOK kinderopvang kijken terug op een geslaagde sportmiddag. Woensdag 30 november waren alle kinderen uit Katwijk welkom bij de buitenschoolse opvang, waar zij kennis konden maken met diverse sporten. Deze middag had het thema “Sporten als een professional”.  Veel kinderen hadden zich hiervoor opgegeven. De sportprofessionals en de medewerkers van KOK kinderopvang wisten de kinderen een onvergetelijke sportieve middag te bezorgen. De middag bestond uit diverse sportieve workshops. Binnen in de kantine waren diverse leuke en originele spellen uitgezet. Voor alle onderdelen was veel animo.

Dansschool Sonja uit Sassenheim verzorgde de workshop dans. Binnen een uur had de groep een complete dans ingestudeerd. De voetbalworkshop was ook erg in trek. Onder leiding van een speler en de trainer van het 1e elftal van vv Quick Boys, Arjan van de Werf, kregen de jongens een fanatieke voetbaltraining die ze niet snel zullen vergeten. De hockeyworkshop werd gegeven door speelsters uit het 1e elftal van Hockey Club Catwyck. Zij wisten een grote groep kinderen de basis van hockey bij te brengen. De sportieve middag werd toepasselijk afgesloten met een gratis bidon en een stuk fruit.

Buitenschoolse opvang blijft betaalbaar
De buitenschoolse opvang van KOK kinderopvang streeft altijd naar een actief, leerzaam en uitdagend activiteitenprogramma voor schoolgaande kinderen. Uniek onderdeel is de sport BSO, waar kinderen na school heerlijk kunnen sporten en bewegen onder professionele begeleiding. Het brede BSO programma van KOK biedt voor alle kinderen wat wils. Buitenschoolse opvang blijft volgend jaar betaalbaar, de overheid vergoedt dan 2/3 van de kosten. Bovendien heeft KOK de tarieven voor buitenschoolse opvang verlaagd en is de woensdagmiddag nog aantrekkelijker geprijsd.

Meer informatie:
KOK kinderopvang
De Krom 101
2221 KK Katwijk
Klantenservice: 071 - 4097535

Uit de krant