Gers Pardoel op het Frizzzfeest in Katwijk

Algemeen
Donderdag 29 december staat Gers Pardoel op het Frizzzfeest in Katwijk. Net als vorig jaar vindt dit feest plaats in een van de tenten van het SKA Oud- en Nieuw-feest op de parkeerplaats bij Scum aan de Noordduinseweg. Het speciale van dit feest is dat het alleen voor jongeren tussen de 12 en de 16 jaar is! Heb jij dus zin om knallend 2011 uit te gaan, dan mag je dit feest niet missen!

Entree is €2 en een drankje heb je al voor €1! Kaarten zijn verkrijgbaar bij Scum vanaf vrijdag 9 december. Het aantal kaarten is beperkt dus zorg dat je snel je kaarten haalt en niet achter het net vist!
De deur gaat open om 19.30 uur en we sluiten om 23.30 uur.

De ZZZ in Frizzz betekent: zonder tabak, zonder alcohol en zonder drugs! Bij de entree wordt er gecontroleerd of je drank en/of drugs bij je hebt. Ook op indrinken wordt gecontroleerd. Als je van tevoren gedronken hebt mag je helaas niet naar binnen!
 
Deze Frizzz party wordt georganiseerd door Stichting Katwijkse Aktiviteiten (SKA), FactorW en het Platform Kocon onder het motto ‘Jong en alcohol? Dat mixt niet!

Uit de krant