Programma SKA Oud en Nieuw 2011 / 2012

Algemeen
Het heeft even geduurd, maar eindelijk is dan het programma van het SKA Oud en Nieuwevenement 2011/2012 bekend! Zoals ieder jaar probeert SKA een uitgebreid en gevarieerd programma neer te zetten. Met onder andere The Rudolfs, Jaya The Cat, Mystica & Estaloca, Paper Planes en Liptease and the Crackstreet bangers op de podia beloofd het weer een fantastische nacht te worden met voor iedereen wat wils.

ALPHA


De Alpha staat al jaren garant voor een stampfeest die z’n weerga niet kent. Ook dit jaar is er weer een mooie line up met strakke Hardstyle DJ’s die er klaar voor zijn om het feest van de nodige bassen te voorzien. Van de SKA DJ contest winnaars Infader en DJ 2Ls tot tot aan hardcore afsluiter ‘The Elimenator’!

00.00 – 01.00 uur: The Blade
• 01.00 – 02.00 uur: Infader
• 02.00 – 03.00 uur: Mystica & Estaloca
• 03.00 – 04.00 uur: 2LS
• 04.00 – 05.45 uur: The Eliminator


BRAVO


• 01.15 – 02.30 uur: The Rudolfs
Een jaar lang maakte de zwarte Ford Transit bus kilometers door Nederland. Pleepop in Surhuisterveen. GIEL op 3FM. Opnieuw gehaktstaven van de BP. Paradiso uitverkocht. Bier drinken met Ed Kowalczyk. Zingen + Crowdsurfen. Het inspireerde de vijf Katwijkse vrienden om liedjes te schrijven voor een tweede album.
Het debuutalbum ‘Streets of Glass’ (2010) bracht de carriere van de band direct in een stroomversnelling. Binnen een mum van tijd stond een jaar vol festivals en clubshows in de agenda. Mede door de enigszins chaotische, maar energieke optredens, bouwt de band een bijzondere live reputatie op. Met een aantal eigen uitverkochte clubshows als hoogtepunt. Die vlieguren hoor je terug op nieuwe single ‘Free Train’ welke geproduceerd is door Arno Krabman (Milkbar, Only Seven Left). Het busje is er klaar voor. De tank zit vol met diesel en er zijn nog genoeg kilometers te gaan!

• 02.50 – 04.00 uur: Jaya the Cat
De oorspronkelijk uit Boston komende band Jaya The Cat speelt een originele mix van Reggae, Punk Rock en Ska en Dub. Jarenlang touren, reizen en feesten door Europa heeft ervoor gezorgd dat de band een meer gevarieerde sound heeft kunnen opbouwen, zowel tekstueel als muzikaal. Jaya the Cat staan erom bekend een geniale live-show te geven waar niemand stil blijft staan. De vrolijke muziek van ska is perfect gecombineerd met de kracht van rock, gedoopt in een lyriek sausje van reggae.

• 04.15 – 05.45 uur: 120 dB DJ team
Al bijna 10 jaar maken deze DJ’s de dansvloer onveilig en staan garant voor een knallend feest. Dit jaar draaien ze een set met de nieuwste dubstep, UK bass en drum and bass platen en gaan zorgen voor een spetterende afsluiting van het feest in de Bravo.


CHARLIE


Ook in de Charlie tent wordt het weer knallen! Deze tent neemt ook dit jaar met zijn omvang weer de meest prominente plek in op het terrein. Voor dikke club en techno tot aan de vetste dirtyhouse kun je terecht in de Charlie. Nieuwkomers Arvie en Chris-D zullen hun opwachting maken en een aantal vertrouwde gezichten zullen ook weer acte de presence geven!

• 00.00 – 01.30 uur: DJ Arvie
• 01.30 – 02.30 uur: DJ Addicted
• 02.30 – 04.15 uur: DJ Jor-D & DJ Peter
• 04.15 – 05.45 uur: DJ Chris D & DJ Sjonny-M



SCUM


In SCUM ligt zoals vanuit haar roots de muzikale nadruk op Rock. Dat rock een uitgebreid genre is blijkt wel uit de diversiteit van de 2 bands die deze avond in SCUM het podium betreden. Van een zeer divers repertoir met covers van Paper Planes naar de Rock & Roll van Liptease and the Crackstreet bangers.

• 01.00 – 02.00 uur: Paper Planes
De vijfkoppige coverband Paper Planes is opgericht in 2008 en heeft sindsdien gewerkt aan een zeer divers repertoire. De band speelt een mix van rockmuziek uit de jaren ’80 en ’90 en moderne rockmuziek, waarbij de luisteraars een aantal meezingers niet onthouden wordt. Van Muse tot de Foo Fighters, van Guns ‘n Roses tot Lady Gaga en van Lenny Kravitz tot Coldplay, alle goede rockmuziek komt voorbij.
Het brede repertoire stelt de band elk optreden in staat de juiste snaar te raken. Of het nu een knus akoestisch optreden of knallen op een feestlocatie is, Paper Planes weet te verassen door de muziekkeuze en het Paper Planes sausje dat aan de nummers wordt meegegeven. Daarmee staat de band garant voor een avond vertier en muzikaal plezier!

• 02.30 – 04.45 uur: Liptease and the Crackstreet Bangers
Vier vetkuivige mannen met hun instrumenten en drie sexy suikerspinnende dames met hun oldskool mics, maken er een ouderwets feest van. Vroeger was het niet meer dan normaal dat Rock & Roll, Bier drinken, vrouwen, goede muziek, zweet lucht, lol, peuken reuk en flessen wiskey bij elkaar kwamen en zorgden voor alles wat vandaag de dag verboden is. Genoeg reden om een band als Liptease & the Backstreet Crackbangers bij elkaar te Schreeuwen en te laten zien waar ze goed in zijn. Heel simpel gewoon de muziek van tegenwoordig in dat jasje stoppen zodat het “echte leven” ook weer het “echte leven” wordt. Dus een avond vol muziek, vrouwen, drank, zweet en uiteraard de super-smoker.



Muntverkoop

Geen zin om oud en nieuw de halve avond door te brengen in diverse rijen. Haal dan alvast je munten in de voorverkoop. Vanaf 27 december kan je op het terrein van SKA al munten halen voor het Oud en Nieuwfeest. Data en tijden voorverkoop van munten en lockers dins 27, woe 28, don 29, vrij 30 en zat 31 december vanaf 12:00 tot 22.00 uur voorverkoop. Als je dit dus eerder doet, hou je meer tijd over om te feesten.

Kortom alle ingredienten zijn dus weer aanwezig om een onvergetelijk nacht te worden. Zorg dat je voor 01.00 uur binnen bent, anders sta je misschien buiten en mis je alle gezelligheid.

Uit de krant