Neem een kussentje mee en geniet van het Oeral Kozakkenkoor

Algemeen
Er zijn nog ongeveer zestig kaarten in de voorverkoop beschikbaar voor het Kerstconcert dat het beroemde Oeral Kozakkenkoor zondagmiddag 11 december geeft onder leiding van dirigent Gregor Bak. Het concert vindt plaats in de R.K. parochiekerk H. Joannes de Doper aan de Kerkstraat 70 te Katwijk aan den Rijn. Van 14.30 - 17.15 uur kunt u auditief en visueel genieten en het koor wordt begeleid door een in muzikaal Europa beroemd ensemble met folkloristisch instrumentarium uit de Oekraïne: Uzory.

Waar zijn kaarten in de voorverkoop beschikbaar?

Entreekaarten voor het concert in Kerstsfeer zondagmiddag 11 december zijn à 15 euro nog verkrijgbaar bij:
  • Bakkerij Roodenrijs, Rijnstraat  82 in Katwijk aan den Rijn.
  • Krijgsman slijterij & wijnhandel, Meeuwenlaan 43 in Katwijk aan Zee.
  • Slijterij en wijnhandel ’t Vaatje, Oegstgeesterweg 44 in Rijnsburg.
  • Parochiesecretariaat, Kerkstraat 70 in Katwijk aan den Rijn op dinsdag-, woensdag- of vrijdagmorgen van 8.45 – 11.45 uur.
  • Hetty Mens door het bedrag op ING bankrekening 3231486 te storten t.n.v. Hetty Mens en mail naar hettymenskivits@gmail.com. Als de organisatie uw betaling heeft ontvangen, ligt uw kaartje klaar bij de ingang van de kerk.
Met uw toegangskaartje kunt u in de pauze ook genieten van een gratis consumptie in ‘de kleine JOANNES’. Een mooier muzikaal begin van deze Kerstdagen kunt u niet realiseren. En dat kussentje… een kerkbank is niet altijd de makkelijkste zitplek bij ruim twee keer een uur muzikaal plezier.

Uit de krant