Praetje visserij en kindermiddag in Sporthal Cleijn Duin

Algemeen
Katwijk - In de week tussen kerst en oud en nieuw zal op vrijdag 30 december a.s. in Sporthal Cleyn Duin een groot evenement gehouden worden. Het gaat hier om een jaarlijks gebeuren wat aanvankelijk voor mensen uit de visserij werd georganiseerd maar in de loop der jaren door een steeds groter publiek, jong en oud wordt bezocht. Op de middag is er een groot kinderfeest. En met de avond zal er een groot muziek festival plaats gaan vinden in de grote zaal van de sporthal. Een geweldig licht en sound effect in combinatie met een leuke middag en avond programma zal dit het feest der herkenning tot een succes gaan maken.

Kindermiddag
Doelstelling van deze middag is om kinderen op een vermakelijke manier vertrouwd te maken met het eten van vis. In samenwerking met Ouwehand visverwerking en Parlevliet & vander Plas Haringhandel zullen we veel leuke activiteiten opzetten en die middag ook de kinderen diverse visprodukten laten proeven.
Het Katwijkse KidsJumping en de Kidz Hitz Show zijn momenteel druk bezig een leuk en boeiend programma af te ronden. Zij weten als geen ander wat nodig is om de jeugd te kunnen boeien.

Kidsjumping
Dit jaar zal voor de eerste keer een groot kinderspektakel gaan plaats vinden in sporthal Cleijn Duin. De organisatie van Boetzolderpop heeft een halfjaar geleden contact met Jan van der Groep gezocht en gevraagd of Kidsjumping nog ideeën had voor een kindermiddag in de sporthal. “Wij hebben daar als Kidsjumping niet lang over na hoeven te denken. Zeker het thema visserij spreekt ons aan als Katwijkers.  Maar ook omdat we de afgelopen jaren ook hebben deelgenomen aan het visserijtoernooi familiedag. We hebben daarbij de kinderen weten te vermaken met onze attractie`s en lekkernijen. Na een aantal gesprekken met Ton Frissen werd wel duidelijk hoe we deze kindermiddag wilden gaan invullen, en zo tot een groot kinderspektakel te kunnen komen. Inmiddels hebben wij als Kidsjumping de ervaring om dergelijke evenementen tot in de puntjes te regelen. Het afgelopen jaar hebben we ook deelgenomen aan  o.a. de BZT-show, film productie Flinck film BV, Winkelcentrum events, nationale feestdagen en familiedagen bij diverse verenigingen en bedrijven. Wij zullen dan ook zeker voor deze dag een aantal nieuwe item`s presenteren waar de kinderen flink van kunnen genieten.  Ook voor de kleintjes zullen er Meet en Greet poppen rond lopen, en uiteraard onze reeds bekende Kidsjumping “KJ-Moutti” zal ook van de partij zijn. Kortom een leuke middag met veel speel plezier en leuke kinder muziek “. Aldus: Jan van der Groep.

Kidz Hitz Show
Kidz DJ Ricardo brengt op een uitbundige manier non-stop dolle pret! Met een interactief programma van muziek, entertainment en spelletjes.
Vrijwel onafgebroken draait Ricardo alle KidHitz in de mix, haalt kattenkwaad uit en betrekt het publiek bij al zijn gekkigheid. Doordat alles lekker vlot, flitsend en op een persoonlijke manier verloopt raken de kids snel vertrouwd met de vrolijke deejay. Uiteraard komen ook alle dansjes die de kinderen kennen van school en vakantie voorbij. Groot of klein, iedereen doet gezellig mee!
Al op jonge leeftijd kwam DJ Ricardo in aanraking met zijn eerste cd-speler en mengpaneeltje en 'mixte' hiermee de plaatjes aan elkaar tijdens familiefeestjes en verjaardagen. Al snel werd hij gevraagd om in het plaatselijke
wijkcentrum de kinderdisco te komen draaien. Dit groeide uit tot een zeer succesvolle maandelijkse activiteit. Tijdens deze periode heeft hij veel nieuwe ervaring opgedaan en werd hierdoor steeds meer gevraagd voor andere evenementen, waaronder het Hitz voor Kidz concert in de Heineken Music Hall begin 2011.
Ricardo heeft pas nog een grote show gegeven in de Uithof in Den Haag. Diverse artiesten stonden samen met DJ Ricardo op het grote podium, en vermaakte honderden kinderen met zijn boeiende show. Het belooft dus een spannende middag te gaan worden. Dus zet 30 december om 14:00 maar vast in je school agenda, en zorg dat je er op tijd bent. Misschien een leuk idee om je verjaardag partijtje te vieren, of gewoon om gezellig met je buurt en school genootjes naar toe te kunnen gaan. Hou deze datum in de kerst vakantie dus vrij.

Tijdens deze middag hebben de ouders en begeleiders boven de 16 jaar vrij toegang. Maar ook het publiek dat gewoon even langs wil komen voor een praatje of een bakje koffie zijn natuurlijk van harte welkom. Op de middag zullen ook Koos van Rijn en Henk van der Plas met hun modelboten klaar staan voor een “praetje visserij”. En zullen er wat producten van Ouwehand visverwerking gepresenteerd worden. Op deze manier zullen de kinderen ook bekend worden gemaakt met het eten van vis en de visserij.

De deuren gaan op vrijdag 30 december open om 14:00. Het middag programma is om 17:00 weer afgelopen. De entree aan de deur is € 5,- (1 consumptie gratis).
Voor meer informatie kunt u de website www.boetzolderpop.nl raadplegen.

Uit de krant