Info-avond Kanaalzijde drukbezocht

Algemeen
Wonen & werken onder één dak populair

Op vrijdag 4 november vond een geslaagde verkoopavond plaats van het project Kanaalzijde te Rijnsburg. Dit unieke project, waarin wonen en werken gecombineerd worden, werd met de verschillende nieuwe aankoopmogelijkheden gepresenteerd in het kantoor van De Leeuw Makelaardij te Rijnsburg.

Jaap van Oostrum van De Leeuw Makelaardij is in zijn nopjes met de grote opkomst van serieuze, potentiële kopers. “Wonen en werken onder één dak wordt steeds populairder. De 12 ruime woningen in dit plan zijn daar volledig op ingesteld door de werkruimte met eigen entree op de begane grond. Tel daarbij op dat de woningen prachtig uitzicht hebben op het Oegstgeesterkanaal: samen vormt dit een ideale woonplek.”

Wandel nu al door Kanaalzijde!
Wonen en werken in Kanaalzijde is nog aantrekkelijker door de recent verlaagde verkoopprijs en nieuwe aankoopopties. De woningen zijn nu te koop vanaf € 475.000,- v.o.n. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de woningen casco te kopen (verkoopprijs vanaf € 435.000,-v.o.n.), is er de optie om de huidige woning in te ruilen bij aankoop van een woning in Kanaalzijde en kan men gebruikmaken van een aantrekkelijk financieringsaanbod met scherpe rentes. Al deze pluspunten hebben tijdens de info-avond reeds gezorgd voor vier opties. Benieuwd naar Kanaalzijde? Kijk voor meer informatie www.kanaalzijde.nl.

Foto: Een impressie van het heerlijke woonklimaat dat Kanaalzijde biedt.

Uit de krant