Curadomi en Agathos samen in pand Katwijk

Algemeen
Thuiszorgorganisatie Curadomi deelt vanaf 1 januari 2011 haar kantoor in de oude schildersloods in Katwijk met Agathos Thuiszorg. De organisaties hopen op deze manier hun cliënten beter te kunnen bedienen. Naast de bekende thuiszorg zoals verpleging, verzorging en hulp bij het huishouden behoort nu ook het inzetten van psychosociale zorgverlening tot de mogelijkheden.
Deze zorg wordt geboden bij psychosociale problematieken zoals, persoonlijkheidsstoornissen, ADHD en manisch depressiviteit maar ook bij opvoed- en relatieproblemen. De zorg wordt door deskundige christelijke zorgverleners geboden aan iedereen die dit nodig heeft.
 
Curadomi en Agathos zijn sinds januari 2010 zusterorganisaties binnen de Lelie zorggroep. Regelmatig komt het voor dat in cliëntsituatie naast verpleging of verzorging ook psychosociale zorg nodig is. Door de samenwerking tussen de beide organisaties en de fysieke nabijheid, door het gezamenlijke kantoor kan de zorg nog beter op cliënten worden afgestemd.
Als mensen vragen hebben over mogelijkheden voor zorg thuis, kunnen zij op werkdagen altijd even binnenlopen op het adres aan de Frankenstraat 18a in Katwijk. Bellen kan ook: Curadomi (071) 40 600 80 of het centrale nummer van Agathos: (010) 264 07 77.

Uit de krant