Allesoverkatwijk.nl genomineerd voor de D.F.E. Meerburgprijs

Algemeen
Allesoverkatwijk.nl is genomineerd voor de D.F.E. Meerburgprijs, een jaarlijkse geldprijs die wordt toegekend aan personen of instellingen die zich voor culturele-, industriële- of handelsactiviteiten bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt. De Stichting Herinneringsfonds werd opgericht bij het overlijden van oud-reder D.F.E. Meerburg in 1989. Dirk Meerburg liet een belangrijk geldbedrag na aan de stichting die jaarlijks de prijs van duizenden euro’s toekent.

Allesoverkatwijk.nl biedt onder meer een verzameling van het lokale nieuws, een activiteiten-overzicht, het totale Katwijkse huizenaanbod en leuke typisch Katwijkse rubrieken. Veel oude Katwijkse foto’s, een overzicht van ruim 1200 weblinks en nog veel meer. Bedrijven en particulieren kunnen zich gratis registeren en krijgen dan de beschikking over een persoonlijk beheerpaneel waarmee uiterst gemakkelijk zelf een deel van de content van Allesoverkatwijk.nl te bepalen is.

De website door en voor Katwijk trok vorig jaar meer dan 150.000 bezoekers en groeit nog steeds. De samenstellers investeren de opbrengst uit advertenties steeds weer in nieuwe ideeën die de samenleving van dienst kunnen zijn.

Uit de krant