Rock4Life Oudejaarsparty

Algemeen
Rock4Life knalt op donderdag 30 december het jaar uit met een spetterende Oudejaars Rockparty in Tripodia Katwijk. De Katwijkse bands Unchained en Undercover en de roemruchte classicrock-coverband Van Beukenstein staan deze avond op het podium.

Unchained en Undercover zijn bands ’ van àgge bodum’ die deze avond op het podium staan. De nieuwe en nog zeer jonge band Unchained zal deze avond als eerste optreden. Het wordt de vuurdoop voor deze jongens die nog niet eerder op een groot podium gespeeld hebben. Naast eigen nummers speelt deze band ook covers van o.a Pearl Jam, RHCP en Iron Maiden. Unchained is een brutale, enthousiaste en veel belovende band en een verrijking voor de Katwijkse muziekscene. Vervolgens zal Undercover het podium betreden. Undercover draait al heel wat jaartjes mee, maar heeft de laatste jaren geen grote optredens meer gedaan. De hoogste tijd dus voor een comeback. Het repertoire van Undercover bestaat uit bekende rocknummers van o.a. de Stones, Golden Earring, Black Sabbath, Herman brood e.v.a. De band speelt ook Nederlandstalige nummers van o.a. de Dijk en The Scene. Deze viermans formatie bestaat uit zanger Jaap van Duijn, bassist Bas Dubbelaar, gitarist Peter Schouten en drummer Jacco. Van Beukenstein is het speeltje van zes doorgewinterde muzikanten die na allerlei muzikale omzwervingen uitsluitend nog muziek ten gehore willen brengen, waar ze zichzelf helemaal in kunnen vinden: Oude rock met de nadruk op het repertoire uit de \'60-er tot en met de \'80-er jaren. Met schijnbaar gemak worden nummers van o.a. The Who, Led Zeppelin, Deep Purple, Uriah Heep, Van Halen vertolkt op een manier, zoals je eigenlijk maar zelden hoort op de Nederlandse podia. De onvervalste seventies \"Wall Of Sound\" is weer helemaal terug.
Van Beukenstein staat garant voor een avond nostalgische rock van het allerhoogste niveau. Een leadzanger met een geweldige rockgalm en een enorm bereik, ijzersterke driestemmige vocalen, meeslepend gitaarwerk, ronkende keyboards, dwingende baslijnenen strakke drumpartijen. Dat is wat je noemt: Van Beukenstein ... a tribute to classic rock!

Kaarten kosten in de voorverkoop €10,- en aan de zaal €12,50 en zijn verkrijgbaar bij Tripodia Katwijk, hoornesplein 155, Shell de Jong, Julianalaan in Katwijk en bij Plein 12, andreasplein 13 in Katwijk. Via www.rock4life.nl kunnen kaarten online besteld worden.

Uit de krant