Nieuwe woningen ’t Sandt in verhuur

Algemeen
De eerste woningen in het nieuwbouwproject ’t Sandt in Katwijk aan den Rijn worden deze maand opgeleverd. Dunavie bouwt op deze locatie 16 eengezinswoningen, 20 appartementen en één gemeenschappelijke ruimte.
 
De drie- en vierkamer eengezinswoningen worden naar verwachting vanaf eind januari 2011 verhuurd. Wilt u de woning bekijken? Op zaterdag 18 december van 10.00 tot 13.00 uur organiseert Dunavie een open huis. Meer informatie over het open huis, de woningen en de toewijzing vindt u ook op www.dunavie.nl. U kunt zich ook via de website inschrijven voor een woning. De inschrijving sluit op donderdag 22 december.
 
Toewijzing
De drie- en vierkamer eengezinswoningen worden door middel van verloting toegewezen. De huurprijzen liggen tussen 720 en 810 euro per maand, afhankelijk van het type woning.
 
In totaal bouwt Dunavie 20 appartementen. De zeven sociale huurappartementen op de derde (bovenste) verdieping worden naar verwachting in februari 2011 via Woonzicht.nl aangeboden. De overige dertien appartementen en de gemeenschappelijke ruimte op de eerste en tweede verdieping worden ontwikkeld voor en in samenwerking met Gemiva-SVG Groep.
Gemiva-SVG Groep ondersteunt in Zuid-Holland ruim 4000 cliënten met een verstandelijke beperking. Het gaat in dit project om zelfstandig wonen met begeleiding.

Uit de krant