Kerstdiner voor ouderen groot succes

Algemeen

We kunnen terugblikken op een avond waarvan iedereen met volle teugen heeft genoten. Bij het betreden van de sfeervol aangeklede zaal bekroop je direct het kerstgevoel. Het luxe vijf gangendiner werd bereid door kok Cees Rijsdam en Leon Scheepmaker. Zij werden geassisteerd door diverse vrijwilligers van het Andreas College. En ook de bediening en barmedewerkers volbrachten hun taak met veel enthousiasme.

Op 11 december vond het kerstdiner voor ouderen plaats in Tripodia. Dit kerstdiner was het eerste evenement dat door Stichting Katwijks Samenzijn werd georganiseerd.

De aanwezige gasten hebben naast het diner kunnen genieten van diverse optredens. Leu en Lenie van het programma Kattuk Centrael presenteerden de avond op humoristische wijze. Dominee Bart van Veen vertelde in het kort het kerstverhaal. Het shantykoor ‘Voor de mast’ zorgde voor de uitbundige stemming in de zaal. Tijdens de diverse gangen zorgde Pieter van Hoeve voor sfeervolle achtergrond muziek op zijn piano. De reacties van de aanwezige gasten waren dan ook allen positief. Meerdere complimenten werden gegeven voor de koks en de bediening.

Als bestuur van Stichting Katwijks Samenzijn willen wij nogmaals iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze succesvolle avond. Zonder de gulle giften van sponsors en fondsen en het enthousiasme van de vrijwilligers zou deze avond niet mogelijk zijn geweest. Nogmaals namens Stichting Katwijks Samenzijn en alle aanwezige ouderen: bedankt!


Voor meer informatie over Stichting Katwijks Samenzijn kunt u kijken op www.katwijkssamenzijn.nl

Uit de krant