Al geregisteerd?

Algemeen
De website van allesoverkatwijk.nl is nu een paar weken online. Heb je jezelf al geregisteerd? Alles is GRATIS en de gegevens blijven discreet. Met een registratie blijf je in beeld en profiteer je direct van de vele GRATIS mogelijkheden. Bovendien maak je kans op een GRATIS VISBON* van Schuitemaker Vis.

>> CHECK HIER JE VOORDEEL!

 
WAT IS NIEUW OP ALLESOVERKATWIJK.NL?
Al jaren is allesoverkatwijk.nl de beter bezochte website van Katwijk. De nieuwe website is nog sneller, completer en overzichtelijker. Met onder meer weblinks van belangrijke bedrijven en winkels in Katwijk, elke dag het actuele lokale en regionale nieuws, een overzicht van de evenementen, het aanbod van tweedehands artikelen en even ontspannen met rubrieken als \'Van wie is dat er ien?\', \'Familieberichten\' en \'Oud Katwijk\'. Daarnaast biedt de nieuwe website jou een eigen pagina (Mijn AOK) met vele GRATIS mogelijkheden.
SPECIALE KENNISMAKINGSACTIE VOOR ONDERNEMERS!
Mis je klanten op internet niet! Voor slechts € 50,- (= totaalprijs!) plaats je een half jaar lang een rubrieksbanner met doorlink naar je bedrijfswebsite! Door inzage in de bezoekersaantallen kun je zelf de response meten! Registreer je en maak direct gebruik van deze tijdelijke aanbieding!
*Je profiteert direct van KORTING en GRATIS DIENSTEN en maakt kans op een visbon! (Elke 100e registratie is een visbon van Schuitemaker Vis)

Uit de krant