Jongeren gezocht om te vertellen over ervaringen met Woonzicht

Algemeen
Ben je al jaren op zoek naar een huurwoning in Katwijk, maar kun je niets vinden? Schiet het maar niet op met het verzamelen van punten op Woonzicht? Heb je misschien al wel een huurhuis gevonden, maar heeft dit een tijd geduurd? Of ben je van pure ellende maar verhuisd naar buiten Katwijk? Dan is Zetel 34 naar jou op zoek!
Op 22 april organiseert Zetel 34, de Katwijkse onafhankelijke politieke jongeren organisatie, een discussieavond over de gang van zaken rondom het woonruimteverdeelsysteem Woonzicht en over het vinden van een woning voor jonge starters in Katwijk. Onder meer Burgemeester Wienen van Katwijk, interim directeur Van Keulen van SpiritWonen en KBV, de Stichting Regionaal Huurdersoverleg en de Stichting Huurdersbelangen Katwijk zullen op deze avond aanwezig zijn. Met deze partijen zal gekeken worden naar de huidige problemen die vele jongeren ondervinden bij het zoeken naar een woning en worden mogelijke oplossingen besproken. Wil jij jouw verhaal vertellen tijdens deze avond en ben jij benieuwd wat de betrokken partijen aan die problemen gaan doen? Stuur dan een e-mail naar zetel34@kattuk.nl zodat wij jouw probleem op kunnen nemen in het programma. Je kunt je problemen of ideeën over dit onderwerp ook kwijt op het forum van Kattuk.nl.
De discussieavond is voor iedereen toegankelijk en vindt op 22 april plaats in Tripodia. Zaal is open om 19.00 uur, aanvang 19.30 uur. Voor meer informatie kun je terecht op www.Kattuk.nl.

Uit de krant