Ladies aan Zee & Zonnebloem maken het verschil met HIGH TEA

Algemeen
Zaterdag 21 maart verzorgde Ladies’ Circle aan Zee in samenwerking met De Zonnebloem Katwijk - Valkenburg een High Tea voor ca. 120 gasten in het Wellantcollege Rijnsburg. Dit gebeurde in het kader van Make a Difference Day.
De sfeer zat er al direct goed in: de aula van het Wellantcollege was omgetoverd tot een gezellig restaurant in voorjaarskleuren. Het Wellantcollege had voor vrolijke bloemstukken op de tafels gezorgd en goed gevulde etagères met allerlei heerlijkheden zorgden voor een gastvrije aanblik. De gasten die zich in groten getale via de Zonnebloem hadden aangemeld, genoten volop van de thee, al het lekkers en de aandacht.
De dames van de Ladies Circle hadden zelf in de keuken hartige en zoete taarten gebakken en dankzij gulle sponsoren als Meesterbakker van Maanen, slagerij Vooijs, Banketbakkerij Verdoes, kaasboer Louis den Hollander, Schuitemaker’s Vishandel en Albert Heijn konden de gasten daarnaast getrakteerd worden op sandwiches belegd met rookvlees & eiersalade, zalm & kruidenroomkaas, scones, vers geslagen slagroom, chocolaatjes, saucijzenbroodjes en heerlijke sapjes.
De muzikale omlijsting werd belangeloos verzorgd door Marja van Leeuwen en Aafke Schimmel die met hun accordeon de gasten als vanzelf lieten meezingen met bekende Oud Hollandse liederen.
Al met al werd het een erg geslaagde middag waarop zowel de gasten als de vrijwilligers van de Zonnebloem en de Ladies aan Zee met plezier op terugkijken.

Uit de krant