Afbeelding
Foto: pr

Muziekfeest op het plein

Algemeen

Stichting Castellumpop kan bijna niet wachten op Koningsnacht en Koningsdag. Het muziekprogramma is samengesteld uit de meest uiteenlopende muziekstijlen, zodat er voor iedereen iets leuks te doen is.

Natuurlijk ontbreekt ook de Kinderspeelmiddag niet. Plaats van handeling is natuurlijk weer het Valkenburgse Castellumplein, dat voor de gelegenheid wordt omgetoverd in een echte feestplein met een feesttent en een gezellig terras. De feesttent en het terras zijn natuurlijk weer gratis toegankelijk. Hieronder het uitgebreide programma.

Koningsnacht 20.00-23.00 uur:
Van Beukenstein Classic Rock

Op Koningsnacht is het meteen knallen met Van Beukenstein! Van Beukenstein bestaat uit zes musici die hun sporen hebben verdiend in de meest uiteenlopende muziekstijlen. De liefde voor muziek is wat ze bindt en dat is wat ze je willen laten horen en zien. Het Ultimate Classic Rock Tribute! Van Deep Purple tot Van Halen. Van Boston tot Led Zeppelin. Van Crosby, Stills, Nash & Young tot Kansas.

Koningsdag 14.00-20.00 uur:
Kinderspeelmiddag

Ook dit jaar kan er weer naar hartenlust gespeeld worden tijdens Koningsdag. De speeltruck is er weer, net als een cool springkussen en ook kun je weer prachtig laten schminken. Dit jaar worden de kosten voor de Kinderspeelmiddag vrijwel geheel gedekt door een gulle bijdrage van de Valkenburgse wijkraad. We hopen dat we weer heel veel kids mogen verwelkomen op het Castellumplein!

Koningsdag 15.00-17.00 uur:
Support Act akoestisch

Om 15.00 uur begint het eerste muziekoptreden van het Koningsdagprogramma. Dat wordt verzorgd door Support Act uit Katwijk. Dit keer treedt een delegatie van Support Act akoestisch op. Niet op het podium, maar bij mooi weer buiten op het terras en bij slecht weer op het binnenterras in de feesttent. Ga gezellig om ze heen zitten en sing along.

Koningsdag 17.00-19.00 uur: Run 4 Cover

Om 17.00 uur is het podium in de feesttent op het Castellumplein voor Run 4 Cover. Deze allround feestband uit de Randstad staat garant voor een feestje. Met covers uit de fifties van de vorige eeuw tot nummers van nu.

Koningsdag 19.30-20.00 uur: Harry Slinger

Om 19.30 uur is het tijd voor een Amsterdamse held die vooral in de jaren tachtig bekend geworden is als leadzanger van de Nederlandstalige popgroep Drukwerk: Harry Slinger. Jarenlang was Drukwerk niet weg te denken uit de Nederlandse muziekscene met hits als 'Je loog tegen mij', 'Schijn 'n lichie op mij'.

Koningsdag 20.30-22.00 uur: Tony Star

Yeah… Tony Star komt naar Valkenburg. Sommige mensen lijken geboren om te vermaken. Te entertainen. Tony Wyczynski is hier een perfect voorbeeld van. Al sinds zijn jongere jaren vindt hij het geweldig om muziek te horen en te maken, maar vooral het publiek vóór hem te entertainen. Na zijn TV debuut heeft zijn DJ-carrière een enorme boost gekregen. Hij kreeg de kans om een vet goede show neer te zetten @ Star Beach, Kreta. Met zijn sterke persoonlijkheid en imposante verschijning past hij op elk feestje. De koffer met alleen de heetste hits en club beukers gaat met Tony mee het land in om elk feest te upgraden naar een ultieme dance-ervaring.

Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant