Jolanda van den Berghe. | Foto: pr
Jolanda van den Berghe. | Foto: pr

Muzikale middag in de Burgt

donderdag 28 september 2023 13:30 tot 15:30

Rondom de Week van Ontmoeten houdt Welzijnskwartier een muzikale middag onder de enthousiaste begeleiding van Jolanda van den Berghe. De middag vindt plaats op donderdag 28 september van 13.30 tot 15.30 uur in de Burgt in Rijnsburg.

Als ‘muzikale geluksbrenger’ verwarmt Jolanda de harten van menig mens binnen zorgcentra. Vind je het fijn om even onder de mensen te zijn? Kom dan vooral langs; zing mee met echte klassiekers en dein mee op bekende melodieën. Jolanda neemt je twee uur lang mee op een fijne muzikale reis! Laat jij je meenemen? 

Kom 28 september van 13.30 tot 15.30 uur langs in De Burgt in Rijnsburg.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar om enig idee te krijgen hoeveel mensen wij kunnen verwachten, kun je je aanmelden via de frontoffice van Welzijnskwartier 071-4033323 of mail naar riapaap@welzijnskwartier.nl

Locatie