Lisa Loeb komt op 27 september naar de bibliotheek.
Lisa Loeb komt op 27 september naar de bibliotheek. Foto: pr

Lisa Loeb spreekt over haar angststoornis

woensdag 27 september 2023 20:00

Op woensdag 27 september komt cabaretière en zangeres Lisa Loeb naar Bibliotheek Katwijk om een lezing te geven over haar schrijfdebuut BANG. In BANG laat Lisa zien hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. De lezing begint om 20.00 uur in de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee.

Inmiddels kan niemand meer om Lisa Loeb heen. Dit multitalent - een terechte omschrijving van deze zangeres, cabaretière, actrice, presentatrice en schrijfster - won in 2021 De slimste mens en brak vervolgens door bij het grote publiek. Vorig jaar werd zij voor de derde keer genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, en op 8 november 2022 verscheen haar langverwachte schrijfdebuut BANG bij uitgeverij Lebowski. Het boek stond in de eerste week al op de bestsellerlijst en ontving alleen maar lovende recensies.

BANG is geen zelfhulpboek of hallelujaverhaal, dit is de rauwe werkelijkheid. Er zijn nu eenmaal stofjes verkeerd afgesteld in het hoofd van Lisa Loeb, dat had ze zelf liever ook allemaal niet gehad. Maar zelfs als je bang bent, valt er nog behoorlijk wat te lachen.

Aanmelden

Een kaartje voor deze lezing kost €6.50 voor leden en €8.50 voor niet-leden. Speciaal voor scholieren hebben we een scholierentarief van €3,00. Reserveer jouw kaartje van tevoren via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in onze bibliotheekvestigingen. 

De zaal opent om 19.30 uur.

Locatie