Afbeelding
Foto: pr

Gratis voorleesclub De Verhalenkoffer

dinsdag 26 september 2023 10:30

In samenwerking met het Welzijnskwartier houdt Bibliotheek Katwijk Voorleesclub De Verhalenkoffer. Geniet jij ook zo van verhalen en gedichten? En hou je ervan om hierover in gesprek te gaan? Sluit gezellig aan! We starten vanaf 26 september iedere laatste dinsdag van de maand om 10.30 uur in Bibliotheek Rijnsburg.

Voorlezen is verbindend, ontspannend en geeft een mooie aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen. Ook als je zelf niet meer goed kunt lezen is de Voorleesclub bij uitstek een fijne plek om te luisteren naar mooie verhalen. Vrijwilligers van het Welzijnskwartier hebben een koffer bij zich waar elke keer andere verhalen en thema’s uit gehaald worden. 

De start is om 10.30 in Bibliotheek Rijnsburg. Toegang is gratis en je hoeft niet te reserveren. Loop gezellig binnen en sluit je aan.

Locatie