Afbeelding
Foto: PR

Eric Clapton-tribute in The Pocket

zondag 24 september 2023 15:30

De Claptunes betreden zondag 24 september het poppodium van Café The Pocket aan de Badstraat in Katwijk aan Zee.

Vier muziekvrienden begonnen in 2014 in een oefenhok met het doel om samen een bluesband te beginnen. Vanaf de eerste noten was het raak en het idee om er iets speciaals van te maken ontstond al snel: het songbook van Eric Clapton. Inmiddels hebben we te maken met ervaren rasmuzikanten die je meenemen langs de songs van Cream, Blind Faith, Derek and The Dominos en het solowerk van Mister Slowhand himself. Vrije, maar zeker herkenbare versies van Clapton ‘classics’ als: Cocaïne, Wonderfull Tonight, Sunshine of your love en Crossroads komen uiteraard voorbij, terwijl ook de echte bluesliefhebbers helemaal op hun wenken worden bediend.

Een optreden van Claptunes is een muziekreis door de tijd, die iedere fan van classic rock, blues en sfeervolle live muziek zal aanspreken. 

Aanvang 15.30 uur, toegang is gratis.