Afbeelding
Foto: pr

Maak Van Gogh’s Zonnebloemen in het Kids Atelier

woensdag 20 september 2023 14:30 tot 16:00

Het Kids Atelier in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk gaat op woensdag 20 september van 14.30 tot 16.00 uur van start. Kinderen van 7 t/m 12 jaar kunnen op een leuke manier kennis maken met kunstenaars en hun werk en hun eigen creatieve talenten ontdekken. 

Deze eerste keer staat het Kids Atelier helemaal in het teken van de Zonnebloemen van Vincent van Gogh. 

Door te experimenteren met verschillende stijlen en materialen en zo in de voetsporen van grote namen als Van Gogh en Karel Appel te treden, ontdekken kinderen hun eigen creatieve talenten. Leer alles over nieuwe technieken, analyseer en ga zelf aan de slag door een eigen interpretatie van het werk te maken. Niks is fout, alles is mooi. Bovendien wordt al het werk in de laatste 10 minuten geëxposeerd, zodat ouders/verzorgers en vriendjes en vriendinnetjes het kunnen bewonderen.

Aanmelden

Een kaartje kost €6,00 per persoon. Kaartjes dienen van tevoren gereserveerd te worden via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in de bibliotheekvestigingen. 

Locatie