Afbeelding
Foto:

Familiefilm over dementie

woensdag 20 september 2023 14:30 tot 16:30

Kinderen vanaf 8 jaar én hun ouders/begeleiders zijn van harte welkom op de filmmiddag op 20 september in bibliotheekvestiging Katwijk aan Zee. Van 14.30 tot 16.30 uur draait er een bekroonde Nederlandse speelfilm over dementie in de Verhalenzaal. 

Centraal staat het thema dementie. Want wat doe je als je oma wordt getroffen door dementie? Hoe moet je daarmee omgaan? Deze mooie film laat zien hoe generaties elkaar kunnen helpen en van elkaar kunnen leren. Zware onderwerpen worden op een lichte, grappige en liefdevolle manier benaderd. Het is dan ook niet voor niets dat de film twee keer is bekroond tot Beste Europese film van 2019. Na afloop vindt er een nagesprek plaats in samenwerking met Welzijnskwartier.

De film is gratis te bezoeken. Reserveer van tevoren wel even je plekje via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in een van de vestigingen. Een gereserveerd kaartje is geldig voor één kind inclusief één begeleider.

Locatie