Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

2korenconcert in De Fontein

vrijdag 9 juni 2023 20:15

Op vrijdag 9 juni wordt er een tweekorenconcert gegeven door de Chr. Gemengde Koren Cantate Deo uit Katwijk en Deo Favente uit Bodegraven, onder leiding van dirigent Alexander Prins.

De beide koren voeren Psalm 42 van Felix Mendelssohn-Bartholdy en Psalm 91 van dirigent Alexander Prins uit. 

Verder heeft ieder koor nog een eigen programma: Cantate Deo zingt ‘Drei geistliche Lieder’ op. 96 van Felix Mendelssohn-Bartholdy en Deo Favente zingt ‘Boven de starren’ van Fr. Abt, Psalm 46 van J. Pors met samenzang en ‘God is mijn heil’ van D. Sanderman ook met samenzang. 

De medewerkenden zijn: sopraan Jacomina van der Plas , de organist Gerko de Bruijn en het instrumentaal ensemble Intermezzo.

Het concert wordt gehouden op 9 juni in kerkgebouw De Fontein aan de Willem de Zwijgerlaan in Katwijk. Aanvang om 20.15 uur. De kerk is vanaf 19.45 uur geopend. De toegangsprijs bedraagt €10,00 en de kaartverkoop is bij de leden, Het Baken, in de kerk en bij Adri van Rijn (telefoon 071-4029682).

Locatie