Op 24 juni is de Goerie weer de locatie voor Jumpin’ Picknick.
Op 24 juni is de Goerie weer de locatie voor Jumpin’ Picknick. Foto: pr

Jumpin’ Picknick festival zoekt de verbinding

zaterdag 24 juni 2023 12:00

Met activiteiten, samenwerking tussen meerdere lokale bedrijven, inzet campings, ‘s Heerenloo, DSV, Welzijnskwartier en verschillende bedrijven, zoekt de organisatie van het Jumpin’ Picknick festival de maatschappelijke verbinding op voor een middag vermaak zonder drempels. 

Dunavie nodigt haar huurders in de Hoornes persoonlijk uit om het Jumpin’ Picknickfestival bij te wonen dat op 24 juni weer georganiseerd wordt door Stichting Bruisende Events op het terrein van IJsbaan de Goerie in Katwijk aan Zee.

Het Jumpin’ Picknickfestival is een echt familiefeestje. Op het grasterrein van de ijsbaan kunnen mensen picknicken, een drankje drinken en gebruikmaken van de foodtrucks (eigen consumpties zijn niet toegestaan). De hele dag is er live muziek van Katwijkse bands en dj’s. Voor de kinderen zijn er springkussens en andere spelactiviteiten.

Een familiekaart kost 7,50 euro en daarin zitten twee consumptie-munten. De kaarten zijn te bestellen op de website van het festival.

2023 wordt volgens de organisatoren Edith, Francesca en Esmeralda weer een topeditie met Katwijkse bands als Aphrodisiac en de Afternooners. Te gekke bands met muziek voor iedereen. Tussendoor zal jong talent dj-kunsten ten gehore brengen. Jumpin’ Picknickfestival 24 juni, vanaf 12.00 uur, aan de Goerie in Katwijk. Dit evenement is alleen mogelijk dankzij de steun van de Gemeente Katwijk en de vele vrijwilligers. 

Meer informatie: www.stichtingbruisendeevents.nl en FB/ Insta/ YouTube: Jumpin’ Picknickfestival

Locatie