Afbeelding
Foto: Peter Sneijders

Sing a Long met DVS on Stage en Friends

zaterdag 1 april 2023 20:00

DVS on Stage houdt op 1 april een Sing a Long. Een avond vol met feestelijke en gezellige muziek waarbij je heerlijk kunt meezingen.

De Sing a Long bestaat uit twee edities. De middageditie wordt gecoördineerd door Welzijnskwartier. Vanuit hun netwerk worden mensen uitgenodigd om te genieten van een gezellig middagje uit. De avondeditie is toegankelijk voor iedereen. Het wordt een avond vol herkenning en ‘weet je nog’ momenten. Dein lekker mee met het gelegenheidskoor De Noordwijkers. Zij zullen met de bekende ingrediënten zoals zee, strand, drank, vrouwen en heimwee de zaal meenemen in het levenslied.

DVS on Stage zal deze avond als organisator een aantal Golden Oldies spelen zoals Love is all, bekende songfestivalnummers en een Andre Hazes-medley.

De coverband Support Act maakt de avond compleet. Deze band speelt tijdens de Sing a long allerlei bekende hits uit de afgelopen decennia. Gezelligheid en lekker meezingen staan deze avond centraal. Ben je niet tekstvast? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je via een scherm de tekst luidkeels kan meezingen. Zorg dat je erbij bent en reserveer een gratis ticket via de webshop van dvskatwijk.nl

De meezingavond op 1 april is in het clubhuis van DVS aan de Nieuwe Duinweg in Katwijk. Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.

Locatie