Afbeelding
Foto: PR Flora Band orkesten

Flora Band orkesten – On Stage!

woensdag 8 maart 2023 19:30 tot 22:15

Op woensdag 8 maart zijn de Flora Band orkesten uit Rijnsburg terug in de Muze voor ‘Flora Band orkesten – On Stage’. Alle vier de orkesten, Jong Flora Band, Flora Band, Flora Brass en Just4Fun, bieden u een wervelende avond, met film muziek als rode draad door het programma.

Tijdens het concert is een hoofdrol weggelegd voor legendarische films die stuk voor stuk een iconische status hebben bereikt en onderdeel zijn geworden van het collectieve geheugen. De orkesten zullen daarbij de muzikale samenwerking opzoeken, maar ook de solist komt aan bod. Zo zorgen de muzikanten voor een spectaculaire avond die u niet mag missen!

De kaartverkoop van dit concert is inmiddels gestart. Wees er daarom snel bij en bestel kaarten via www.demuze.nl. De kaarten kosten € 12,50. De zaal gaat op 8 maart om 19.00 uur open, het concert begint om 19.30 uur. Een mooie kans op een prachtige avond uit!

Locatie