Afbeelding
Foto: Cor de Mooy

Bingo met loterij in de Vredeskerk

vrijdag 31 maart 2023 19:30

Na aantal jaren van afwezigheid kan de jaarlijkse traditie weer worden opgepakt: de bingo en loterij van de activiteitencommissie van de Contactkring en de werkgroep Mikonda in de Vredeskerk aan de Voorstraat in Katwijk.

Het was jaren een groot succes en we hopen dat u zich dit nog herinnert. De zaal zat tot de laatste stoel vol. Dit jaar hopen we deze weer te houden en wel op vrijdagavond 31 maart vanaf 19.30 uur in de Vredeskerk. 

Er zijn leuke prijzen te winnen en deze prijzen zijn door meelevende sponsors beschikbaar gesteld. Er zijn prijsjes voor alle leeftijden.

Vanaf 19.00 uur bent u al van harte welkom i.v.m. de voorverkoop van de bingokaarten. Aanvang bingo om 19.30 uur. Er worden 10 ronden gedraaid. Een set van 10 kaarten is te koop voor €12,50. U speelt dan de hele avond gezellig mee. Na de bingo is er nog een grote verloting. Lootjes zijn te koop voor € 0,50 per stuk.

De opbrengst is bestemd voor de algemene kas van de Contactkring, waaruit diverse kosten van bezoeken en activiteiten betaald worden aan oudere mensen in onze kerk en voor de school La Tulipe te Kinshasa in Congo. Zie ook www.mikondo.nl

Locatie