Afbeelding
Foto: pr

Workshop armbandjes maken

dinsdag 28 maart 2023 19:30 t/m 21:30

Op dinsdagavond 28 maart 19.30 tot 21.30 uur ben je welkom in het Creacafé voor volwassenen! Ga aan de slag met armbandjes maken. Of je nu nieuw bent in de wereld van sieraden maken of al enige ervaring hebt, deze workshop is geschikt voor iedereen die graag iets nieuws wil leren en zich wil ontspannen.

Bibi zal je begeleiden bij elke stap van het proces, van het selecteren van de juiste kralen en materialen tot het maken van verschillende patronen en stijlen. We bieden een scala aan kralen, draad en sluitingen om uit te kiezen, zodat je je armbandjes precies kunt maken zoals jij dat wilt.

Genieten in ontspannen sfeer

Deze workshop gaat niet alleen over het maken van mooie sieraden - het gaat ook om het verbinden met anderen en het genieten van een gezellige en ontspannen sfeer. Of je nu alleen komt of met vrienden, je zult zeker plezier hebben terwijl je je eigen unieke armbandjes maakt.

Mis deze kans niet om je creativiteit te uiten en je eigen prachtige armbandjes te maken. Schrijf je nu in voor de workshop armbandjes maken voor volwassenen op dinsdagavond 28 maart van 19.30 tot 21.30 uur en ontdek hoe leuk het kan zijn om iets met je eigen handen te maken. Een kaartje kost €6,00 per persoon. Kaarten zijn verkrijgbaar via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in alle vestigingen. 

Locatie