Afbeelding
Foto: PR

Muziekmiddag in The Pocket

zondag 26 maart 2023 15:30

Tafeltje, drankje hapje, en goed geluid. Oftewel een gezellige muzikale zondagmiddag op 26 maart in een theatersfeertje en genieten van akoestische muziek met het duo Lin & Jur.

Lin en Jur spelen beiden ook in de band ‘Delicious Suprise’ met Beth Hart als inspiratie. Enkele wat rauwere nummers van Hart zullen dan ook zeker voorbij komen, maar het wordt niet alleen een tribute. Hun optreden is breder dan dat.

Linda zingt (en springt) en Jur maakt muziek (gitaar, piano en nog wat andere dingen). Met gemak wisselen ze tussen zoet en pittig, tussen piano en gitaar. Het repertoire is breed, van ballads van Adèle, Claudia de Breij of Beth hart, tot John Denver of Johnny Cash. Van meezingers van Guus Meeuwis tot prachtige gitaarliedjes van Extreme, Beatles, Pink of Pearl Jam. Interactie met het publiek gaan ze niet uit de weg. Meezingen mag.

Café The Pocket, Badstraat 38, Katwijk. Aanvang 15.30 uur. Toegang gratis.

Locatie