Mannenkoor Eben-Haëzer. | Foto: pr
Mannenkoor Eben-Haëzer. | Foto: pr Foto: pr

Chr. Mannenkoor Eben-Haëzer zingt Psalmen

vrijdag 24 maart 2023 19:45

Het Herv. Geref. Mannenkoor Eben-Haëzer o.l.v. Hugo van der Meij geeft op vrijdag 24 maart een concert in de Vredeskerk, Baljuwplein 1, te Katwijk.

Het wordt een bijzonder concert want het thema van de vond is ‘250 jaar berijmde psalmen!’. 

Het koor zal een mix van traditionele psalmen, afgewisseld met de mooiste psalmbewerkingen laten horen. Onder andere bewerkingen van Klaas Jan Mulder, Wim van Galen, Arjan Wouters en Martin Mans komen langs.

Martin Mans zal tijdens dit concert het orgel bespelen. Naast de koorbegeleiding en de samenzang, waarbij het mannenkoor bij één psalm de bovenstem zingt, zal hij ook improviseren over de psalmen. De Psalmen worden ingeleid door ds. D. Jongeneel.

Het concert begint om 19.45 uur en de kerk is open vanaf 19.15 uur. Kaarten á 10 euro zijn te bestellen via www.koopjekaartje.nl of verkrijgen bij Chr. Boekhandel ‘Het Baken’ of bij Firstman Herenmode. Daarnaast zijn ze via de koorleden ook verkrijgbaar. Kinderen tot en met 14 jaar hebben gratis toegang.

Locatie