Ton Hetebrij.
Ton Hetebrij. Foto: Arie van Duijn

Verhalen van goed en kwaad

woensdag 22 maart 2023 14:30 tot 15:30

Kinderen, ouders en grootouders: iedereen in de leeftijd van 8 tot 88 jaar… kruip allemaal lekker bij elkaar, want verhalenvertellers Ton Hetebrij en Piet Rovers komen op woensdag 22 maart om 14.30 uur voor de laatste keer naar de Hoofdbibliotheek. En deze keer staan ze in de nieuwe theaterzaal.

Op het programma staan verhalen van goed en kwaad. Wat is goed? En wat is kwaad? Zijn die twee dingen wel zo verschillend? Daar kunnen Ton en Piet je vast meer over vertellen. Schuif aan in onze gloednieuwe en knusse theaterzaal en luister mee! Alle verhalen die verteld worden zijn geschikt voor jong en oud.

Wil je deze knusse verhalenmiddag niet missen? Kom dan op woensdag 22 maart van 14.30 tot 15.30 uur naar de theaterzaal van de Hoofdbibliotheek. De middag is helemaal gratis.

Locatie