Quiltgroep De Bonnette houdt zaterdag een verkoopdag. | Foto: pr
Quiltgroep De Bonnette houdt zaterdag een verkoopdag. | Foto: pr Foto: PR

Verkoopdag De Bonnette voor hulp aan Syrië

zaterdag 18 maart 2023 10:00 tot 14:00

Zaterdag 18 maart is van 10.00 tot 14.00 uur de grote zaal van ‘de kleine JOANNES’ aan de Kerkstraat 68 in Katwijk aan de Rijn ‘the place to be’ voor iedereen die van quilten houdt, er misschien nog niets van weet maar er meer over wil weten of die met een aankoop(je) het goede doel voor hulp aan de slachtoffers in het aardbevingsgebied in Syrië financieel wilt steunen. Dat quilten meer is dan het maken van ‘een deken met lapjes’ kunt u deze zaterdag met al uw zintuigen beleven. Alleen al voor de prijs van de koffie / thee (€1,00) hoeft u het niet te laten.

De opbrengst van deze verkoopdag is bestemd voor de slachtoffers in Syrië. Via een parochiane van de parochiekern van de H. Joannes de Doper in Katwijk komt het gehele bedrag bij een bevriende priester in Syrië terecht. Hij zorgt voor een snelle en directe besteding bij de juiste personen in zijn omgeving. Kortere en veiliger lijntjes kan je niet hebben met deze hulpverlening.

Hongerdoek

Met het oog op Pasen zijn er ook leuke kleine werkjes gemaakt door de leden van quiltgroep ‘De Bonnette’. Ook hebben ze veel wol, katoen en ook diverse handwerkpakketten voor de verkoop die dag beschikbaar. Zoekt u bijvoorbeeld een handwerkblad dan kunt u ook hiervoor deze verkoopdag gewoon geheel vrijblijvend binnenlopen.

Als u niet in de gelegenheid bent om zaterdag 18 maart tussen 10.00 en 14.00 uur langs te komen tijdens de verkoop dan kunt u voor meer informatie of een mogelijke aankoop ook altijd iedere maandag tussen 9.15 en 11.30 uur in de pastorie aan de Kerkstraat 70 terecht. Dat is het traditionele wekelijkse quiltmoment, dus dan ziet u de dames ook in volle actie. De koffie / thee staat ook dan altijd klaar.

Richard Hulmer, schrijver van de artikelenserie ‘Denkend aan vroeger…’ van deze parochiekern heeft in zijn nieuwe serie ‘Vrijwilligers 2023…’ nu ook een artikel gewijd aan deze quiltgroep ‘De Bonnette’.

Maandag 13 maart is het verschenen op de website www.joannesdedoper.nl

Locatie