Afbeelding
Foto: PR

Concert Unicorn in ‘t Zandgat

zaterdag 18 maart 2023 20:30

Unicorn speelt op zaterdag 18 maart in ’t Zandgat aan de E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk. Het is een voor Katwijk bekende folkband met Keltische folk en swing, met Klezmer en Bluegrass-uitstapjes.

De opzwepende Keltische muziek van de folkband loopt doorgaans uit op een feelgood swingfeestje waarbij uit volle borst wordt meegezongen. Achter het schijnbaar achteloze gemak waarmee de band zich op het podium presenteert, gaan rasmuzikanten schuil die elkaar ragfijn aanvoelen.

De band bestaat uit: Martien Tijburg, accordeon, synthesizer; John Kuiper, gitaar, lead-zang; Marit Verwer, lead-zang, percussie; Jolanda Traarbach: lead-zang, gitaar, percussie; Karin Bakker, viool, altviool, percussie, zang; Erna Sommer, viool, altviool, zang.

Aanvang van het concert is 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Kaarten à € 16,00 zijn online te bestellen op www.kenokatwijk.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk, tel. 071-4016400 (van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur).

Locatie