Tobermore speelt Ierse en Amerikaanse volksmuziek.
Tobermore speelt Ierse en Amerikaanse volksmuziek. Foto: pr

Tobermore speelt in ‘t Zandgat

zaterdag 4 februari 2023 20:30

K&O houdt op zaterdag 4 februari een folkconcert met Tobermore in ’t Zandgat aan de E.A. Borgerstraat in Katwijk aan Zee. Het concert begint om 20.30 uur en de zaal gaat om 20.00 uur open. Een kaartje kost 16 euro. 

Tobermore speelt energieke, opzwepende Ierse Folk met wat Amerikaanse country tussendoor, maar alles op een stevige Ierse leest geschoeid. Soms lief en rustgevend, vaak spookachtig en stampend. Tobermore’s volksmelodieën en liedjes brengen de luisteraars in vervoering.

Bandleden:
Herco Schuchard: fluit en zang
Vincent van Meerdervoort: accordeon, bodhrán en zang
Rolf Groeneveld: viool, mandoline en zang
Marinus van Grootheest: double bass
Rein Sprong: gitaar


Kaarten, € 16,00, voor dit concert in ’t Zandgat, E.A. Borgerstraat 58 te Katwijk op zaterdag 26 november kunt u online bestellen op onze website www.kenokatwijk.nl. Ook zijn ze verkrijgbaar bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk, tel. 071-4016400 (van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur).

Locatie