Afbeelding
Foto:

Filmavond in Bibliotheek Katwijk

woensdag 15 februari 2023 19:30

De Bibliotheek organiseert veel activiteiten, waaronder de maandelijkse filmavonden. Op 15 februari staat er weer een ontroerende film op de planning over een laatste reis van een hoogbejaarde man en zijn dierbaarste bezit. Deze film raakt aan onvermijdelijke thema’s als liefde en verlies. 

Weduwnaar Tom Harper (Timothy Spall) rouwt om het recente overlijden van zijn vrouw Mary. Om dit verlies een plekje te kunnen geven besluit hij het Britse vasteland te doorkruisen, terug naar zijn geboorteplaats Cornwall, waar hij en Mary 50 jaar van hun leven hebben gespendeerd. Dit doet hij met een gratis buspas en de as van zijn vrouw in een koffer. Hij heeft zichzelf voorgenomen om de belofte die hij aan zijn vrouw heeft gedaan na te komen. Onderweg komt hij de meest interessante bewoners tegen.

Wil je deze film niet missen? Kom dan op woensdag 15 februari naar de Hoofdbibliotheek. Een kaartje kost €6.50 voor leden en €8.50 voor niet - leden. We beginnen om 19.30 uur. Kaarten zijn te koop via Activiteiten op www.bibliotheekkatwijk.nl én in de bibliotheekvestigingen in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg. 

Locatie