Johnny Feel Good treedt zondag op in The Pocket. | Foto: pr
Johnny Feel Good treedt zondag op in The Pocket. | Foto: pr Foto: PR

Optreden Johnny Feel Good in Café The Pocket

zondag 12 februari 2023 15:30

Zondag 12 februari wordt het poppodium van Café The Pocket, Badstraat 38,  weer in stelling gebracht met de bluesband Johnny Feel Good.

Deze band is ontstaan vanuit een vrienden-sessie in de oefenruimte, zoals zo vaak met bands gebeurd. Maar deze vrienden namen elk een brok ervaring mee waardoor de band in sneltreinvaart zijn stempel kon drukken in de bluesscene.

De leden van de band laten naast Johnny Feel Good nog steeds hun bluesmarks achter in andere bands zoals de South Side Blues Revue, Livin’ Blues en Barrelhouse. Met laatstgenoemde band is naamgever Johnny Laporte in het voorjaar van 2012 opgenomen in de Dutch Blues Hall of Fame en in 2017 kregen zij een Edison uitgereikt voor het Barrelhouse-album ‘Almost There’.

Met humor, zelfspot en het nodige relativeren, krijgt elk optreden zijn eigen dynamiek, ‘That’s what makes Johnny Feel Good!’ Ze spreken zelf over dampende rhythm and blues met een drive die niet te stoppen is.

Aanvang van het optreden is 15.30 uur. De toegang is gratis en dat voor muzikanten van deze statuur. Grijp je kans en kom kijken.

Locatie