Afbeelding
Foto: PR

Charivari Trio speelt in de Soefitempel

zaterdag 11 februari 2023 20:15

Zaterdag 11 februari biedt K&O Katwijk een concert van het Charivari Trio. Dit trio bestaat uit Anneke Frankenberg (viool en zang), Bart Lelivelt (accordeon en zang) en Gerard Schoren (zang en bas).

In het nieuwe programma, Adentro! (naar binnen) speelt en zingt Charivari een onweerstaanbare mix van volksmuziek uit Oost Europa en Zuid Amerika. Bizarre, romantische en raadselachtige verhalen komen tevoorschijn uit de schatkist van de Roemeense zigeunermuziek, de folklore van het Argentijnse platteland en ook uit de eigen koker. 

Een lyrische én ook ritmische viool, samen met een opzwepende accordeon en een stuwende contrabas begeleiden de meerstemmige zang. Passie en melancholie, subtiel samenspel en verrassende improvisaties gaan hand in hand met virtuositeit en humor. 

Kaarten voor dit concert in de Soefitempel aan de Zuidduinseweg 5 zijn online bestellen op website www.kenokatwijk.nl Ook zijn ze verkrijgbaar aan de zaal en bij het kantoor van K&O Katwijk aan de Sluisweg 16 te Katwijk. Telefonisch reserveren kan onder tel. 071-4016400 (van ma. t/m vrij. tussen 9.00 en 12.00 uur). Toegangskaarten kosten € 16,00, inclusief consumptie. Aanvang 20.15 uur.

Locatie