Afbeelding
Foto: Jan Valk Fotografie

Verenigings Kerstconcert UNI

zaterdag 16 december 2023 15:00

Op zaterdagmiddag 16 december geeft Chr. Muziekvereniging UNI haar Verenigingsconcert in Open Hof Cultureel aan de Rijnstraat te Katwijk aan den Rijn. Een verenigingsconcert wat dit keer geheel in het teken staat van kerst. Alle orkesten van de vereniging geven deze middag acte de préséance.

Het Groot Harmonie Orkest staat sinds 2014 onder leiding van dirigent Dominic Sierat en samen laten zij u genieten van een verrassend kerstrepertoire in verschillende muziekstijlen. Laat je meenemen door klanken van klassiekers zoals de Little Drummer Boy en andere bekende kerstmuziek. Ook de opleidingsorkesten en het G-orkest van de vereniging komen aan bod. Kortom hét familieconcert van dit jaar waar je bij moet zijn. Zaal open om 14.40 uur, het concert begint om 15.00 uur. De medewerkers van Open Hof Cultureel zullen u in de pauze voorzien van een gratis drankje. Kaartjes ad. €7,50 (excl. servicekosten) zijn te verkrijgen via Eventbrite of kijk op www.uni-katwijk.nl. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang.

Locatie