Jongetje met filmklapper
Jongetje met filmklapper Foto: Bibliotheek Katwijk

Gratis kinderfilm in Bibliotheek Katwijk aan Zee

vrijdag 15 december 2023 15:30 tot 17:00

Op vrijdagmiddag 15 december van 15.30 tot 17.00 uur zitten we al helemaal in de kerstsferen en vertonen we de leuke animatiefilm over de zoon van de Kerstman in de Verhalenzaal. Deze film is geschikt voor kinderen van alle leeftijden, dus loop gezellig binnen! 

Over de film

Heb je je ooit afgevraagd hoe alle kinderen op dezelfde avond hun kerstcadeau krijgen? Dat is namelijk nogal een operatie. De kerstman en zijn familie dragen allemaal op een eigen manier bij aan de gigantische operatie ‘Kerst’. Er is namelijk een heel systeem bedacht om alle kinderen binnen een mum van tijd hun verrassing te bezorgen. Tot er iets mis gaat... Hoe moet dat nou opgelost worden? Gelukkig is daar de jongste zoon van de kerstman, die koste wat het kost zal zorgen dat het kerstfeest door iedereen gevierd kan worden!

Kijk je mee?

Je hoeft je niet aan te melden voor deze film en je kunt gewoon binnenlopen. Deze kerstfilm is geschikt voor alle leeftijden. 


Iedere maand vertoont Bibliotheek Katwijk de leukste kinderfilms in het Dorpshuis van Valkenburg en de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee. De films zijn altijd gratis te bezoeken en je hoeft je niet aan te melden.

Locatie