Kind schildert met spons
Kind schildert met spons Foto: Bibliotheek Katwijk

Workshop recyclekunst in Bibliotheek Katwijk

woensdag 13 december 2023 14:30 tot 16:00

Van iets lelijks iets moois maken, dat gaan we doen in het Kids Atelier van woensdag 13 december. Hoe? Door te recyclen! Afval is slecht voor de natuur en ‘waardeloos’, maar je kan al die materialen een mooi nieuw en waardevol leven geven. Ineens is een flessendop een oog van een dier en een belangrijk onderdeel van een groter geheel. Door te recyclen, word je je bewuster van je omgeving. En door kunst te maken maak je de wereld een stuk mooier. 

Wat ga je doen?

Neem minimaal één stuk afval mee. Denk bijvoorbeeld aan een lege shampoofles, een blikje of een andere verpakking die je anders direct weg zou gooien. Dit wordt namelijk een onderdeel van jouw eigen kunstwerk dat je tijdens het Kids Atelier gaat maken in de Makersplaets. 

Over het Kids Atelier

Door te experimenteren met verschillende stijlen of materialen ontdekken kinderen hun eigen creatieve talenten. Leer meer over nieuwe technieken en maak jouw eigen kunstwerk. Niks is fout, alles is mooi. Bovendien wordt jouw werk in de laatste 10 minuten geëxposeerd, zodat ouders/verzorgers en vriendjes en vriendinnetjes het kunnen bewonderen.

Aanmelden

Het Kids Atelier keert maandelijks terug. Op woensdag 13 december zijn kinderen van 7 t/m 12 jaar van 14.30 tot 16.00 uur van harte welkom in de Makersplaets van Bibliotheek Katwijk aan Zee. Een kaartje kost €6.50 per persoon en is verkrijgbaar via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie van onze bibliotheekvestigingen. 

Locatie