Schoentje met strooigoed en wortels
Schoentje met strooigoed en wortels Foto: Canva

Sinterklaasmiddag in Bibliotheek Katwijk

woensdag 29 november 2023 14:30 tot 16:00

Oh, kom er eens kijken... Kom jij op woensdag 29 november vanaf 14.30 uur een schoentje kleuren in de bibliotheek? Misschien doet Sinterklaas er dan wel iets moois in! Pietjes Melanie en Cleo zijn in ieder geval aanwezig om er een echt feest van te maken in onze Makersplaets en Muziekschool Katwijk verzorgt een geweldig Sinterklaasconcert. Gratis inloop.

Sinterklaasconcert door Muziekschool Katwijk

Na het kleuren is er vanaf 15.00 uur een Sintconcert van de jonge muzikanten van de Muziekschool in de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk. Lekker samen uit volle borst meezingen met alle leuke Sinterklaasliedjes. En vergeet je niet om de volgende dag je schoentje in de bibliotheek te bekijken?

Tijdens een inloopactiviteit mag je komen en gaan wanneer je wilt. Deelname is gratis en inschrijven niet nodig. Begeleiders dienen zelf toezicht te houden. Er is geen supervisie aanwezig.

Locatie