Afbeelding
Foto: pr

Ernest Beuving zingt Leonard Cohen

zondag 26 november 2023 16:00 tot 18:30

Ernest Beuving zingt en zoekt Cohen, de bekende singer-songwriter met de donkere stem en prachtige teksten die eind 2016 overleed. En dat doet hij dit keer in Café The Pocket op zondagmiddag 26 november. 

Dit zoeken in zijn programma ‘So long Cohen’ doet hij deels op cabareteske wijze. Zo laat hij bijvoorbeeld, via zijn imitaties, tal van karikaturale tafelgastheren aanschuiven om mee te zoeken; van onder andere Maarten van Rossem en Nico Dijkshoorn tot Bob Dylan en Armand. Maar natuurlijk krijgt men ook de bekendste nummers van Cohen te horen.

Tijdens het optreden van Beuving The Pocket worden geen biljarttafels en dartbanen verhuurd en de bar blijft gesloten. Consumpties kunnen alleen tijdens de pauze en vòòr en ná het optreden besteld worden.

Het optreden duurt van 16.00 tot 18.30 uur met een halfuur pauze.

De entree is gratis maar de verwachting is dat er een behoorlijk aantal bezoekers op dit optreden afkomt waardoor het principe van ‘vol is vol’ in werking treedt. Om dit te omzeilen is het aanschaffen van een reserveringsticket mogelijk voor 12,50 euro. Hiervoor krijg je twee waardemunten van 5 euro bij de entree. De ticketlink is te vinden op de website of de facebookpagina van The Pocket. Op tijd aanwezig zijn is wel een voorwaarde anders wordt de gereserveerde plek alsnog vergeven.

Locatie