Afbeelding
Foto: Max Verstappen

Poppentheater bij K&O Katwijk

woensdag 22 november 2023 14:30

Omdat Sinterklaas zich in de maand november weer gaat voorbereiden om naar Nederland te komen speelt op woensdag 22 november Max Verstappen Poppentheater de voorstelling ‘Piet redt het Sinterklaasfeest’.

Het is bijna 5 december. Het is druk in het kasteel van Sinterklaas want er moeten nog veel cadeautjes worden ingepakt. Piet pakt nog even snel het laatste cadeautje in en dan zijn ze klaar om te gaan. Maar hè? Waar is de mijter van Sinterklaas gebleven? Zou de trol er iets mee te maken hebben? Piet is de grote held van het avontuur!

De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 7 jaar en wordt gehouden worden in het gebouw van K&O. Het is niet de bedoeling dat kinderen jonger dan 4 jaar bij de voorstelling aanwezig zijn.

De voorstelling begint om 14.30 uur, om ongeveer 14.15 uur gaat de deur open. Een enthousiast poppentheaterteam staat voor de kinderen en ouders klaar. Na afloop van de voorstelling, om 15.30 uur, is er een traktatie en een kleurplaat voor de kinderen bij de uitgang.

Kaartjes voor kinderen en begeleiders kosten € 6,00 in de voorverkoop (het 6e kaartje is gratis). Digitale verkoop heeft de voorkeur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kenokatwijk.nl of te kopen bij het K&O-kantoor aan de Sluisweg 16 (ma. t/m vr. tussen 9.00 en 12.00 uur, tel. 071-4016400). U kunt hier pinnen. Kaarten aan de zaal kosten € 7,00.

Locatie