Vocalgroup Voice
Vocalgroup Voice Foto: Arno Lambregtse

Op weg naar advent in de Vredeskerk

dinsdag 21 november 2023 20:00

Martin Mans geeft met The Martin Mans Formation en Vocalgroup Voice op dinsdag 21 november om 20.00 uur een concert in de Vredeskerk. Het programma is een vooruitblik naar advent en bevat diverse kerstarrangementen. 

Martin bespeelt, naast zijn koordirectie, het kerkorgel en wisselt de zang af met improvisaties over adventsthema’s. The Martin Mans Formation zingt arrangementen zoals: ‘O kom, O kom Immanuel, Ik kniel aan Uwe kribbe neer, Christmastide en Joy to te world. Vocalgroup VOICE brengt Christmas carols en klassieke werken ten gehore. 

The Martin Mans Formation is een veelgevraagde zanggroep en maakt onderdeel uit het Chr. Waddinxveens Mannenkoor De Gouwestem. De circa 16 zangers zijn goed geoefend en kunnen een hoog niveau aan.

Vocalgroup VOICE is een gemengde zanggroep van 30 jonge stemmen. Ze weet te overweldigen met haar zorgvuldig geselecteerde repertoire dat bestaat uit traditionele Christmas carols en klassieke hoogstandjes.

Het concert is een initiatief van de Stichting Kerk in Actie. Met het project ‘Samen in Actie voor Oekraïne’ vestigt de organisatie de aandacht op de aanhoudende oorlogssituatie. Bij de uitgang is bovendien een collecte voor dit doel. Het concert biedt de luisteraar een afwisselend programma met zang, orgelimprovisaties en samenzang van bekende adventsliederen. 

Aanvang 20.00 uur. Deuren open om 19.30 uur. Toegang kost bij reservering € 10,00; aan de zaal € 12,50. Reserveren kan op www.martinmans.nl/toegangskaarten

Locatie