Afbeelding
Foto: Canva

Doe mee aan de tweedelige cursus ‘Veilig online’ in de bibliotheek

maandag 20 november 2023 15:00 tot maandag 27 november 17:00

Let op fraude op internet! Je hoort allerlei verhalen over internetfraude, via onveilige websites, WhatsApp, sms of sociale media. Maar als je weet waar je op moet letten, ben je veiliger online. Dat leer je in de tweedelige praktische cursus ‘Veilig online’, een cursus voor iedereen die veiliger wil internetten.

 

Waar en hoe?

Met de 7 Gouden Regels voor veilig internetten leer je onder meer hoe je onveilige websites herkent, hoe je je apparaten beveiligt, hoe je sterke wachtwoorden kiest, hoe je hulp kunt vragen bij twijfel en waar je op moet letten als je online betaalt.

De cursus ‘Veilig online’ wordt op maandag 20 november en maandag 27 november van 15.00 tot 17.00 uur gegeven in het cursuslokaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee aan de Schelpendam. 

Aanmelden

De cursus ‘Veilig online’ kost € 10,- (voor twee dagdelen). Vraag voor meer informatie naar Monique Kromhout in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever of bel 071-4021983. Aanmelden voor de cursus kan via www.bibliotheekkatwijk.nl en aan de balie van de bibliotheken in Katwijk, Rijnsburg en Valkenburg.

Locatie