Foto gemaakt op een android-toestel
Foto gemaakt op een android-toestel Foto: Canva

Driedelige cursus fotografie met Android

dinsdag 14 november 2023 10:00 tot dinsdag 28 november 12:00

Iedereen maakt weleens foto’s op zijn telefoon. Maar hoe maak je mooie foto’s? Leer jouw Android-toestel kennen met de driedelige cursus Foto’s maken en verwerken met Android op dinsdag 14 november, dinsdag 21 november en dinsdag 28 november van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Katwijk aan Zee.

We starten deze cursus met uitleg over het maken van foto’s op de Android, welke foto-formaten er zijn en hoe je de foto’s kunt verwerken en versturen. De tweede bijeenkomst staat in het teken van opslag, bewerking en het afdrukken van foto’s. Tot slot gaan we in op het programma Pixum, waar je een mooi fotoalbum mee kunt maken. Iedereen die aan de driedelige cursus heeft meegedaan, krijgt een boekje mee met tips zodat er thuis nog geoefend kan worden. Het is handig als je al een beetje vertrouwd bent met je mobiel. 

Aanmelden

Deze driedelige cursus valt op dinsdag 14 november, dinsdag 21 november en dinsdag 28 november van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Katwijk aan Zee. Een kaartje kost €15,- (voor drie dagdelen) via www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie van onze bibliotheekvestigingen.

Locatie