Afbeelding
Foto:

Haal een gratis boek tijdens Heel Nederland Leest

woensdag 1 november 2023 10:00 tot donderdag 30 november 20:00

Heel Nederland Leest: samen een goed boek lezen. In november leest heel Nederland tijdens de campagne Heel Nederland Leest hetzelfde boek. Dit jaar is dat Sonny Boy van Annejet van der Zijl.

 

Over Sonny Boy

Sonny Boy is een indrukwekkend verhaal over de Surinaamse Waldemar en de Hollandse Rika, hun verboden liefde en de Tweede Wereldoorlog die uitbreekt. Het boek won de NS publieksprijs in 2005 en de Littéraire Witte prijs in 2006. Ook werd Sonny Boy in 2011 verfilmd. Het verhaal heeft actuele thema’s die vandaag de dag nog steeds tot de verbeelding spreken. Haal het boek gratis op in onze bibliotheekvestigingen, ook als je nog geen lid bent! 

Lezingen en interviews

Annejet van der Zijl was vorig jaar nog te gast bij Bibliotheek Katwijk. Zij werd toen geïnterviewd over haar laatste werk Fortuna’s kinderen en andere boeken uit haar oeuvre. Bibliotheek Katwijk organiseert maandelijks interessante interviews en lezingen. Zo ontvangen we in november Isa Hoes. Meer informatie over onze activiteiten en de kaartverkoop vind je op www.bibliotheekkatwijk.nl. 

Meer informatie over Heel Nederland Leest?

Heel Nederland Leest is een campagne van stichting CPNB ter bevordering van het lezen van boeken met ieder jaar een ander thema. Meer informatie vind je via de website van Nederland Leest.

Locatie