Afbeelding
Foto: pr

Animatiefilm over een kat met laarzen

woensdag 4 oktober 2023 14:00 tot 15:30

Zin in een spannend en spectaculair visueel avontuur? Kom dan op 4 oktober naar de woensdagmiddagfilm in het Dorpshuis in Valkenburg. Deze keer draait de nieuwste animatiefilm over de bekendste kat met laarzen. We starten om 14.00 uur en eindigen om 15.30 uur. Gratis inloop.

Met zijn charismatische personages, meeslepende avontuur en prachtige animatie weet de film een magische wereld te creëren die je even meeneemt naar een andere realiteit. 

De geliefde heldhaftige kat met laarzen komt tot het besef dat zijn liefde voor avontuur een zware tol heeft geëist, aangezien hij acht van zijn negen levens heeft verbruikt. Met vastberadenheid begint hij aan een meeslepende reis, op zoek naar de legendarische Laatste Wens, in de hoop zijn vorige levens te herstellen. 

Dus trek je laarzen aan en ga op dit betoverende avontuur met deze heldhaftige kat! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden en de film is gratis te bezoeken.

Locatie