Meezingen met Cover the Cage.
Meezingen met Cover the Cage. Foto: pr

Cover the Cage naar De Schuit

zaterdag 28 januari 2023 21:00

Zaterdag 28 januari komt de lokale feestband Cover the Cage gratis naar het grote podium van jongerencentrum De Schuit aan het Noordeinde in Katwijk aan Zee.

De band neemt je mee in een muzikale rollercoaster waar de vonken vanaf vliegen. Zij spelen alle nummers in zorgvuldig gecomponeerde medley-mixes die naadloos in elkaar overgaan. Van ABBA naar Alphaville over de ring van Queen en dan linksaf naar DJ Paul Elstak om uiteindelijk bij Beyoncé uit te komen. Ze komen allemaal voorbij.

Een state of the art lichtshow gecombineerd met een groep losgeslagen muzikanten laat je meezingen, -klappen, -zwaaien, -dansen en -springen! Interactief, enthousiast en pure extravaganza, dát is Cover the Cage. De zaal gaat om 21.00 uur open en de toegang is vanaf 13 jaar. Ga voor meer informatie naar www.deschuit.nl en volg ons op social media.

Locatie