Afbeelding
Foto: PR

Poppentheater bij K&O Katwijk

woensdag 25 januari 2023 14:30

Op woensdag 25 januari speelt Poppentheater Koekla de voorstelling ‘De Drie Biggetjes’. Het klassieke sprookje van de drie biggetjes en de boze wolf.

Er waren eens drie kleine biggetjes: Nif, Naf en Noef. Op een dag zeiden ze gedag tegen hun moeder en gingen de wijde wereld in. Ze bouwden alle drie hun eigen huisje, Noef van stro, Nif van hout en het meisje Naf bouwde haar huisje van steen, maar de wolf houdt ze in de gaten... Zijn de huisjes bestand tegen het blazen van de boze wolf? Gelukkig loopt dit voor de drie biggetjes goed af.

De voorstelling is voor kinderen van 4 tot 7 jaar (het niet de bedoeling dat kinderen jonger dan 4 jaar bij de voorstelling aanwezig zijn) en zal gehouden worden in het gebouw K&O aan de Sluisweg 16.

De voorstelling begint om 14.30 uur, om ongeveer 14.15 uur gaat de deur open. Een enthousiast poppentheaterteam staat voor de kinderen en ouders klaar. 

Na afloop van de voorstelling, om 15.30 uur, is er een traktatie en een kleurplaat voor de kinderen bij de uitgang.

Kaarten kosten € 6,00 in de voorverkoop (het 6e kaartje is gratis). Digitale verkoop heeft de voorkeur. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.kenokatwijk.nl of bij het K&O-kantoor aan de Sluisweg 16 (ma. t/m vr. tussen 9.00 en 12.00 uur, tel. 071-4016400). U kunt hier pinnen. Kaarten aan de zaal kosten € 7,00.

Locatie